torek, 15. februar 2011

Srečanje za nove prevajalce

Pozdravljen/a!
Si želiš prispevati svoj košček k uspehu Ubuntuja, pa ne veš kako? Želiš pomagati pri prevajanju Ubuntuja v slovenščino, ter s tem olajšati uporabo svoji babici in ostalim, ki se v Ubuntuju, prevedenemu v materinščino počutijo bolj domače? Imaš priljubljen program, kjer te moti angleščina? Ali te zanima kako se lotiti dela, ter na kakšen način deluje sistem prevajanja v slovenščino? Če se med odgovori pojavlja ja, potem je ta novica prav zate.
V ponedeljek, 21.2. ob 19.00 uri bomo slovenski Launchpad prevajalci organizirali dogodek, kjer nas lahko spoznaš, ter izveš na kakšen način se lahko pridružiš, kako prevajati kar najboljše, koliko časa ti bo prevajanje vzelo, kaj pomeni slavna beseda "upstream" in še veliko več. Iščemo predvsem nove prevajalce in avaturiste, ki uporabljajo razvojne različice Ubuntuja in bi bili pripravljeni preizkušati prevode, vendar bodi brez skrbi. Tudi če te zanima karkoli drugega, nam prideš prav smile.
Vse kar moraš storiti je, da si v ponedeljek ob 19.00 uri prisoten/na v naši kleptalnici. To storiš tako, da med stike svojega Jabber oz. Gmail računa dodaš "slovenski-prevajalci@partychapp.appspotchat.com", tam pa te bodo pričakali prevajalci. Od takrat naprej se ob vsaki prijavi v Gmail/Jabber prijaviš tudi v klepetalnico. Če ne želiš biti več prisoten v kleptalnici, stik enostavno odstraniš. Pridi, spoznaj nas in se nam pridruži!
V kolikor se porajajo kakršnakoli vprašanja glede dogodka, so na voljo komentarji.
P.S.: Če pa nas želiš spoznati osebno, se nam lahko pridružiš na mesečnem prevajalskem pivu, ki bo danes, 15.2. ob 19.00 uri v Baru Cezar pri Ljubljanski borzi. Tam bomo pili pivo in razpravljali o čudovitem svetu prevajanja in drugih življenjsko pomembnih vprašanjih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar